Predsednik Udruženja e-Razvoj – Slobodan Krstić

Dobrodošli u forum „Predstavite se“!

Ovaj forum je centralno mesto okupljanja članova Udruženja e-Razvoj. Verujemo da svaka nova ideja i svaka priča doprinose jačanju našeg kolektivnog znanja. Ovde možete:

• Predstaviti se kroz profil vaše firme, kratku biografiju i iskustva
• Podeliti svoja stručna područja, interesovanja i vizije
• Razmenjivati ideje, davati i tražiti stručne savete
• Inicirati teme i projekte od zajedničkog interesa
• Povezivati se sa članovima za zajednički rad i saradnju

Napomena: Forum je otvoren za sve članice i članove Udruženja e-Razvoj. Molimo vas da u komunikaciji poštujete međusobno uvažavanje i doprinosite atmosferi zajedništva i konstruktivne razmene znanja.
Odgovori
Korisnikov avatar
SlobodanKrstic
Admin sajta
Pridružio se: Ned 25 Maj, 2025 17:15
Kontakt:

Predsednik Udruženja e-Razvoj – Slobodan Krstić

Post od SlobodanKrstic »

Dragi članovi,

Dobrodošli na Forum e-Razvoj!

Ja sam Slobodan Krstić, predsednik Udruženja e-Razvoj. Po struci sam diplomirani inženjer elektrotehnike, sa više od četiri decenije iskustva u vojnim i civilnim sektorima. Diplomirao sam 1982. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, nakon čega sam započeo karijeru u Vojsci Srbije kao stručnjak za balistička merenja u Tehničkom opitnom centru u Nikincima, gde sam vodio timove u razvoju i primeni inovativnih metoda ispitivanja naoružanja i vojne opreme.

Od 1993. godine svoju karijeru nastavljam u civilnom sektoru, sa fokusom na poslovno upravljanje, digitalnu transformaciju i primenu informacionih tehnologija. Tokom godina sam stekao bogato iskustvo u optimizaciji poslovnih procesa, IKT bezbednosti, projektovanju računarskih mreža, nabavci IT opreme i implementaciji softverskih rešenja, kao i u razvoju strategija za digitalizaciju poslovanja.

Godine 2010. osnovao sam Udruženje e-Razvoj sa ciljem povezivanja preduzeća, institucija i pojedinaca u cilju zajedničkog razvoja, inovacija i razmene znanja. Kao predsednik Udruženja, posvećen sam stvaranju poslovne zajednice zasnovane na znanju, tehnologiji i snažnim vezama između članova.

Forum e-Razvoj predstavlja sastavni deo jedinstvene digitalne web platforme našeg Udruženja. Ova platforma se neprestano unapređuje novim funkcionalnostima i sadržajima, a pokretanje Foruma je upravo još jedan korak u tom pravcu. Cilj Foruma je da postane centralno mesto okupljanja članova, gde ćemo moći da postavljamo pitanja, delimo znanja i iskustva, i zajedno radimo na ličnom i profesionalnom napretku.

Pozivam vas da se predstavite, uključite u diskusije, postavljate teme i pomognete da ova zajednica postane bogat izvor ideja i podrške za sve nas.

Radujem se vašim porukama, doprinosima i zajedničkom razvoju!

Srdačno,
Slobodan Krstić
Predsednik Udruženja e-Razvoj
Email: slobodan.krstic@erazvoj.com

Priključite mi se na društvenim mrežama i budimo u kontaktu:

Slika   Slika
Odgovori